9.6.2016

Valkoinen lakki

Onpas viikko ehtinyt vierähtää nopeasti! Olen ollut viime aikoina taas normaalia väsyneempi, eikä uni meinaa iltaisin tulla melatoniinista huolimatta. Päivisin en oikein saa mitään aikaan, eivätkä nokosetkaan auta jatkuvaan velttouteen, pikemminkin päin vastoin. Koko viikko on mennyt ikään kuin pienessä sumussa, enkä ole varma olenko hereillä vai unessa. Myös kissat ovat välillä valvottaneet, ne kun viettävät yöt ja päivät nykyään yhdessä, ja öisin saattaa iskeä ralli päälle.

Tosiaan, kissat ovat jo kavereita! Ihanaa!  Kylläpä ihminen voikin tulla äärettömän onnelliseksi pienistä asioista. :) Aamuisin ei millään malttaisi lähteä töihin, kun haluaisi vaan jäädä seuraamaan näiden kahden touhuja... :DViikonloppuna oli Tommin pikkusiskon Heidin ylioppilasjuhlat, ja kolmen ällän neidistä oli tämä kälyntekelekin erittäin ylpeä! Päivä oli rento, hauska, ja tulipahan sukukin kertaheitolla tutuksi! Nuorten aikuisten laittaessa lakin päähänsä sekä laulaessa Gaudeamus igitur en voinut välttyä nostalgisoinnilta. Uskomatonta, että omista lakkiaisistani on jo 10 vuotta! Huhhuh.


Oi, ollapa vielä noin nuori ja matkalla suureen maailmaan! Kaikki ovet avoinna, tuleva tie vielä epäselvä ja mukana myös ripaus hulluutta ja uhkarohkeutta. Iso urakka takana, mutta vielä isompi urakka edessä. Siitä se elämä oikeasti vasta alkaa! Ensin hieman hapuillen, erehtyen, kompuroiden ja ehkä myös kaatuen, mutta lopulta aina vain itsevarmemmin ja tasaisemmin. Tai no, ehkä koko elämä onkin yhtä tasapainoilua, eikä pysyvää balanssia lie edes olemassa...


Harmikseni omista lakkaisista ei ole juurikaan kuvia, jossa olisin vain minä itse. Tämä on niitä harvoja.
Tästä katkeransuloisesta nostalgiasta huolimatta olen erittäin ylpeä siitä, mitä olen juuri nyt. En tekisi (juuri) mitään toisin, ja vaikka minulla onkin aina ollut suhteellisen hyvä itsetunto, on iän tuoma kokemus kuitenkin tuonut mukanaan myös tietynlaista elämäntuntemusta. Ettei enää ihan joka kerta tarvitse soittaa äidille, kun menee sormi suuhun. :)


Vuonna 2006 digikamerat eivät vielä olleet kovinkaan kehittyneitä...
Menneet vuodet ovat kieltämättä olleet upeaa aikaa, mutta silti elämän paras aika on mielestäni juuri siinä hetkessä, missä kulloinkin elämme. Kun ajattelen taaksepäin, oli lapsuuteni täynnä naurua, pihaleikkejä, kavereita sekä ihanaa huolettomuutta. Nuoruusvuodet täynnä jännitystä, kokeilunhalua, pitkiä kävelyretkiä sekä tyttöjen salaisia kerhoja. Opiskeluvuodet puolestaan tulvillaan uskomattomia kokemuksia, unohtumattomia ihmisiä, hetkiä maailmalla ja omassa olohuoneessa, sekä sopivasti hulluutta ja erehdyksiä.

Nyt olen ehkä varmempi kuin koskaan, olen löytänyt itsestäni aivan uusia puolia, sekä saanut valtavasti itseluottamusta. En enää edes haikaile opiskeluvuosien perään, sillä ne löytyvät kyllä muistoistani (sekä valokuva-albumeistani) ja voin niihin palata halutessani. Sen sijaan suuntaan katseeni eteenpäin ja odotan tulevaa, sillä kenties seuraava seikkailu odottaa jo löytäjäänsä!Niinpä vielä näin jälkikäteen onnea kaikille valmistuneille! Ottakaa tulevaisuudesta kaikki irti! :)

4 kommenttia:

 1. Ajatella, meidän lakkiaisista on jo 10 vuotta aikaa! Uskomatonta, miten nopeasti aika kuluu. Kymmenen vuotta! Harmi, että luokkakokous ei saanut tuulta purjeisiinsa, pitäkää te pienellä porukalla kuitenkin kivaa! Terveisiä kaikille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan tajutonta! :D Harmi tosiaan ettei porukka sitten innostunut, vähän turhauttaa järjestää juttuja, jos suurin osa ei vaivaudu edes vastaamaan kyselyihin tai ilmoittamaan tulostaan. Mut me pidetään kiva saunailta ja kerron terkut! :)

   Poista
 2. Toivottavasti itse saisin lakin päähäni jossakin vaiheessa, mutta sinne on vielä kauhea märää työtä ja lukemista jäljellä! Ihania fiiliksiä :)

  ps. sinulle olisi haaste blogissani!
  http://turkooseja.blogspot.fi/2016/06/starlight-blogger-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sulle tulevaan, kärsivällisyydellä saat varmasti vielä valkolakin! :)

   Oi kiitos haasteesta, käynpä heti kurkkaamassa mistä on kyse! :)

   Poista