17.7.2016

Miksi blogi on viettänyt hiljaiseloa?

Hei te kaikki ihanat lukijat, jotka olette edelleen jaksaneet pysyä matkassa, vaikka blogi onkin viime aikoina ollut pienessä horrostilassa! ♥

Tosiaan, kirjoittaminen on nyt jotenkin jäänyt tässä kesän aikana hieman taka-alalle, vaikka toki paljon mielessä onkin. Periaatteeni blogin pitämisessä on ollut alusta asti se, että teen tätä oman fiiliksen ja jaksamisen mukaan, enkä halua pakottaa itseäni väkipakolla postauksiin, joihin en kuitenkaan olisi tyytyväinen. Pieni tauko on aina välillä paikallaan, ja joskus ne tulevat kohdalle aivan huomaamatta ja sen koommin suunnittelematta.Suurin syy blogin hiljaiseloon lienee työnkuvani, joka muuttui juhannuksen tienoilla. Vaihdoin kesälomien ajaksi eri työtehtäviin, joissa olen käytännössä istuen koko työpäivän ajan. Alkuun oli todella vaikea totutella istumaan niin paljon, selkään sattui ja peppu puutui. Puhumattakaan siitä, kuinka niskoja ja silmiä särki jatkuva tietokoneen ruudun tuijottelu. Tai no, särkee itse asiassa hieman edelleen. Joten voitte kuvitella, että kotiin tullessa ensimmäisenä ei tule mieleen mennä takaisin istumaan koneen ääreen...

Olen myös iltaisin todella väsynyt, käytännössä vain makoilen sohvalla tai sängyllä, lueskelen kirjaa tai katson teeveetä. Jumppaan tai salille on oikeastaan pakko mennä töistä suoraan, muuten en enää saa itseäni ylös mukavuusalueeltani. Olemme aloittaneet alusta The Wire -sarjan, joka on kyllä erittäin koukuttava! Ai niin, ja olenhan minä touhunnut noiden ihanien kasvieni parissa!Meillä on myös riittänyt jonkin verran vilskettä tässä viime aikoina. Viime viikolla äitini ja nuorin siskoni olivat kylässä muutaman päivän, tällä viikolla taas hostasimme alkuviikosta paria sohvasurffaria ja loppuviikosta Tommin kaveria. Lisäksi meidän ihanista mirreistä on riittänyt yllin kyllin viihdykettä jokaiselle päivälle (ja välillä myös yölle...). Kesä taitaa muutenkin olla sellaista aikaa, että mielen annetaan suosiolla levätä, ja ylimääräiset stressinaiheet jätetään pois. Niinpä en ole turhaan antanut omatunnon kolkuttaa blogihiljaisuudesta, sillä pienen hengähdystauon jälkeen on taas tuplasti enemmän virtaa! :)

Ihanaa (ja toivottavsti myös aurinkoista) sunnuntaita! 

6 kommenttia:

 1. Kesä on hyvää aikaa levätä niin itsellä kuin blogillakin! Meidän pitäis taas käydä kahvilla, siitä on hetki kun ollaan törmätty :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, joka sortin lomailu on kesällä tarpeen! :) Hei mietin just samaa, pitää ehdottomasti nähdä!

   Poista
 2. Onneksi hiljaisuutesi ei ole lopullista blogin suhteen! Pieniä taukoja on hyvä tulla jokaisessa asiassa, koska niiden jälkeen usein motivaatio on paljon suurempi ja se usein näkyy myös ulospäin :) Kesäisin muutenkaan jaksa istua niin paljoa koneella, kuin pimeänä talvena tai sateisina syyspäivinä. Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Ei todellakaan ole tarkoitus lopettaa, pieni aivojen ja ajatusten tuuletus tekee vain hyvää! :) Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 3. Pieni tauko tekee aina hyvää! :) Oon kyllä huomannu, että monella muullakin bloggaajalla (itseni mukaan lukien) blogi jää vähän vähemmälle huomiolle. Välillä tuntuu, että kesä on melkeinpä vuoden kiireisintä aikaa. ;) Ei siinä sitten ehdi panostaa niin paljon kuin haluasi. :P Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kesällä on ihan sallittua ja jopa suotavaakin pitää muun loman ohella pientä lomaa myös bloggailusta. Eikä se inspiraatio muutenkaan tule väkipakolla. :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista