18.9.2016

Mikä kesä!

Kesä tuli ja meni jo tältä vuodelta, ja ilmassa tuoksuu jo saapuva syksy. Pihlajanoksat riippuvat raskaina marjoista, ja puiden latvat alkavat saada pikkuhiljaa väriä lehtiinsä. Haluan kuitenkin vielä hetkeksi palata menneeseen kesään, varsinkin kun blogi jäi huomaamatta kesälomalle. :)Tämä kesä olikin yllättävän tapahtumarikas, vaikka ensimmäisenä ajatuksena olikin, että eipä kyllä tapahtunut mitään. Mutta kun alkaa hieman enemmän muistelemaan, oli lähes jokaiselle viikonlopulle omat menonsa, ja touhua riitti kyllä ihan vaan kotonakin kissojen ja kasvien parissa. Instaa seuraavat ovatkin voineet seurailla menoa reaaliajassa! :)Suurin osa kesästähän meni ihan vain töissä, ja vasta elokuun puolessavälissä vietin kaksi viikkoa ansaittua kesälomaa. Silloin lähdettiin reiluksi viikoksi reissuun Viroon, ja loman päätteeksi järjestin vielä pienet kesäjuhlat. :)

Tänä kesänä olen:

- saanut toisen kissan 

- uinut 3½ kertaa

- pomppinut trampoliinilla

- käynyt ulkomailla

- kiipeillyt puussa

- tavannut vanhoja ystäviä

- käynyt kissakahvilassa

- syönyt ennätysmäärän metsämansikoita

- käynyt eläintarhassa- tehnyt 1000 palan palapelejä

- harrastanut kotimaanmatkailua

- viettänyt ihka oikeaa palkallista lomaa

- käynyt taidenäyttelyssä

- ostanut uuden puhelimen

- jahdannut tunti(ja kilometri)tolkulla taskumonstereita

- viettänyt kesäjuhlia

- nähnyt upeita auringonlaskuja

- hoivaillut erityisen paljon kasveja

- innostunut taas keräilystä- pessyt ikkunat, osan ensimmäistä kertaa muuton jälkeen (eli puoleentoista vuoteen)!

- juhlinut Kallio block partyssaLisäksi kesä oli täynnä naurua, rakkaita ystäviä, hyvää ruokaa sekä tietenkin auringonpaistetta! Kesään kuuluvat totta kai myös jäätelö ja terassit!


Sen sijaan tänä kesänä en:

- tehnyt yhtään kärrynpyörää
- nähnyt Perseidien meteoriparvea
- käynyt yksissäkään häissä tai rippijuhlissa
- maistanut vieläkään nyhtökauraa
- ehtinyt kerätä/ostaa yhtään mansikkaa pakkaseen :(
- käynyt festareilla
- liikkunut mielestäni tarpeeksi

...ja ehkä mikä näkyvintä, en tosiaan ole juurikaan päivittänyt blogia. En oikein osaa edes kertoa miksi, jotenkin en vain ole jaksanut, ja kesällä olen mieluummin keskittynyt muihin asioihin. Koko viime syksyn ja talven kärsin väsymyksestä, päänsäryistä ja muista oireista, ja voin ihan sen täällä julkisesti kertoa, että tuolloin talvella minulla todettiin lievä masennus. Kontrollikäynnillä kesällä onneksi totesimme lääkärin kanssa, että valoisat kesäpäivät yhdessä lääkityksen kanssa olivat tehonneet ja mielialani on kohentunut, mutta välillä jaksamisen kanssa on yhä ongelmia. Niinpä olen vain keskittynyt ottamaan rennosti ja olemaan murehtimatta, liikuntaa ja harrastuksia unohtamatta. :)Ihana ja muistorikas kesä takana! Syksy, olen valmis! :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä kesältä! Tsemppiä syksyyn ja arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Oispa ihana nähdä pitkästä aikaa! ♥

   Poista
 2. Se jotenkin aina helpottaa oloa, kun saa sen diagnoosin ja tietää vihdoin, mistä kaikki oireet ja muut johtuu! :) Tsemppiä ja muista levätä! Ihania kuvia ja varmana yhtä ihania muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Todellakin helpottaa, kun saa vihdoin oirelleen selityksen! Ihanaa alkanutta syksyä! :)

   Poista