13.12.2016

Joko olet lähettänyt joulukortit?

Onko teillä tapana lähetellä joulukortteja? Mulla ainakin on! Tosin monesti lähettäminen meinaa unohtua ja jäädä aivan viime tippaan... Esimerkiksi tänä vuonna ostin kortit ja postimerkit valmiiksi jo monta viikkoa sitten, mutta vasta eilen illalla kirjotin kortit valmiiksi.


Mutta ei hätää, vielä ehtii! Nimittäin huomiseen 14.12. mennessä postitetut kotimaan joulukortit, joissa on joulupostimerkki (0,90 €) ehtivät vielä perille ennen joulua! Toki tämänkin jälkeen vielä ehtii, mutta silloin on käytettävä normaalia ykkösluokan merkkiä (1,20 €).


Mun vuosittainen korttien lähetysmäärä on viime vuosina vakiintunut 15-20 kortin välimaastoon, suurin osa kotimaahan, mutta muutamia myös ulkomaille. Vaikka saankin yleensä vain kourallisen kortteja vastavuoroisesti itselleni, on mielestäni silti vaivan ja rahan arvoista muistaa läheisiä ystäviä ja tuoda heille hieman joulumieltä. :)

Kuinka monta korttia lähetätte tänä vuonna?

4 kommenttia:

 1. Mä olisin halunnut laittaa tänä vuonna joulukorttirahat hyväntekeväisyyteen, mutta mies oli sitä mieltä, että "kyllä nyt joulukortit kuuluu lähettää". Hieman tosin karsittiin määrää viime vuodesta, mutta silti postiin lähti viime viikolla 40 joulukorttia. Iso suku ja paljon ystäviä, minkäs teet.

  (Ja joo, olen myös ihminen, jolla on lista niistä, joilta joulukortti viime vuonna tuli. Noloa, mutta totta ;)...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hassua, että teillä menee noin päin! Meillä kyllä tuo mies on joka kerta sitä mieltä, että ei kortteja tarvitse lähettää. :D Hyvä idea tuo hyväntekeväisyys kyllä! :)

   (Haha, taitaa se meidän äitikin pitää joka vuosi kirjaa! :D)

   Poista
 2. Meiltä lähti 23 :) Suomalainen painajainen taisi olla unohtaa joulukorttien lähetyspäivä! Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä varsinainen suomalainen painajainen! Meinaa paniikki iskeä joka vuosi! :D Ihanaa joulunodotusta sinnekin! ♥

   Poista