1.12.2016

Joulu yllätti bloggaajan

Olipas jotenkin haikea olo, kun käänsin aamulla kalenterit vuoden viimeiselle kuukaudelle. Onko kellään muulla sellainen olo, että aika kulkee ihan liian nopeasti?

Monessa perheessä joulukuu on vieläpä se vuoden kiireisin ajankohta, kun töissä pitäisi saavuttaa äkkiä loppuvuoden tavoitteet ja tulokset, ja kotonakin pitäisi muistaa ostaa lahjat ja hoitaa jouluvalmistelut ajoissa.

Stressi taitaa siis osua kohdalle yhdellä jos toisellakin, mutta onneksi joulutunnelma auttaa, ja nyt voi viralllisesti alkaa kuuntelemaan joululaulujakin! :)Joulu vie väistämättä takaisin lapsuusmuistoihin, kun kuusen koristelu ja pipareiden paistaminen olivat parasta ikinä! Ja entäs se kutkuttava tunne, kun päivä päivältä jännittää enemmän, mitä niissä komeron perälle piilotetuissa paketeissa mahtaakaan olla sisällä. :)

Mulla on tapana laittaa joulukoristeet aina joulukuun ensimmäinen päivä. Kissoilla riitti tänään ihmettelemistä, kun kävin kaivamassa kellarin varastosta joululaatikon valmiiksi.

Vaikka tykkään koristella ja viettää paljon teemabileitä, ei mulla ole joulukoristeita kuin pieni laatikollinen. Halloween-koristeet vievät puolestaan neljä isoa laatikollista varastotilaa. :D

Nyt pitää enää keksiä, kuinka saan ikkunalaudoille tilaa kynttelikköjä varten, kasvit kun ovat vallanneet joka ikkunan...Jos totta puhutaan, niin mulla ei ainakaan ole vielä yhtään joulufiilis, mutta jospa se tulee näiden joulukoristeiden myötä. On ihana kulkea pimeällä, kun talojen ikkunat ja parvekkeet alkavat saada ylleen väri- ja valoloistoa. :)

Taidanpa laittaa teen kiehumaan, jouluradion päälle ja alkaa koristelemaan! 
Ihanaa joulunodotusta!

1 kommentti:

  1. Mä en omista yhtäkään joulukoristetta :D Ehkä tosin sen takia, että me ei koskaan vietetä joulua kotona, vaan jomman kumman vanhemmilla (vuorotellen). Tänävuonna ihan pieni joulufiilis hiipi siitä, kun asensin keittiön ikkunaan valot ja se taitaa riittää tänäkin vuonna mun joulufiilistelyksi :D

    VastaaPoista