7.4.2017

Blogi kaksi vuotta!

Onneksi olkoon, oma pieni blogini!  Sait alkusi päivälleen kaksi vuotta sitten, näin kevään korvalla luonnon herätessä talvihorroksestaan. En olisi vielä tuolloin osannut kuvitellakaan, millaisiin seikkailuihin yhdessä suuntaisimme!

Vaikka olenkin jättänyt sinut viime aikoina liian vähälle huomiolle ja toisinaan jopa unohtanut kokonaan, olet kuitenkin usein mielessäni ja pariisi on aina ihana palata.Viime aikoina ajatukseni ovat olleet muualla ja vapaa-aikani kiireistä, tai ainakin siltä tuntuu. Olen koko ajan hyvin väsynyt ja työpäivä vie leijonaosan energiastani. Viikonloput menevät usein päänsäryissä, ehkä nukun silloin kerralla liikaa? Kuitenkin univelkaa kertyy arkisin päivä päivältä lisää, joten joskus on saatava nukkuakin. Syön nykyisin migreenilääkkeitä päänsärkyyni, vaikkei varsinaista migreeniä ole koskaan diagnosoitu.

Mieli on kuitenkin pirteämpi, valon määrä lisääntynyt, rakkaat kasvini kasvavat ja kohta on vaihdettu jo melkein kaikkien kasvien mullatkin! Jyväskylän kävelytiet on lähestulkoon jo puhdistettu ylimääräisistä pikkukivistä, joten ne suorastaan kutsuvat lenkille ja kävelylle! Ehkä kohta näkyy myös puiden silmuja ja leskenlehtiä?


Lupaan ja pyrin olemaan tästä eteenpäin parempi bloggaaja, huomioida myös sinua, pieni blogini, useammin ja säännöllisemmin. En ota kirjoittamisesta turhia paineita, mutta alusta asti on ollut selvää, ettei lopettaminen tule kuuloonkaan. :)

Mikäli siellä toisessa päässä ruutua tätä edelleen joku lukee, olen otettu ja kiitollinen, että olet pysynyt matkassa mukana! 

Ihanaa alkanutta kevättä, ja oikein leppoisaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Onnea 2-vuotiaalle taaperolle! Hiljaa hyvä tulee <3

  VastaaPoista
 2. Onnea teille :D Mä tän myötä tajusin, että meilläkin vietetään kohta 2-vee synttäreitä ;) Mutta älä stressaa tästä harrastuksesta, hoida eka oma jaksaminen kuntoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Onneksi myös blogiin kirjoittaminen virkistää kummasti! :)

   Poista