29.7.2017

Muumi-keräilylautaset 2017: Rauha ja Iltapurjehdus

Tämän vuoden muumi-keräilylautaset on julkaistu! Tällä kertaa lautasten kuvituksena ovat Iltapurjehdus ja Rauha. Setti on järjestyksessä neljäs, yhteensä näitähän tulee 10 kahden lautasen pakettia, eli 20 lautasta. Uudet keräilylautaset ovat saatavissa syyskuun alussa.


Henkilön Moomin by Arabia kuva.
Kuva: Moomin by Arabia
Keräilylautasten teemat ovat toisintoja niistä halutuimmista, harvinaisimmista ja sitä myötä myös kalleimmista muumimukeista. Niinpä jokaisella keräilijällä voi olla Muumipeikko unelmoi tai Fazer vaikka sitten edes lautasen muodossa. :)
Henkilön Moomin by Arabia kuva.
Iltapurjehdus. Kuva: Moomin by Arabia
Iltapurjehdus on yksi lempimukeistani, ellei jopa se kaikken lempparein. Väritys ja mukin meriteema majakkoineen on vain yksinkertaisesti kaunis. Muistan, kuinka kauhistelin mukia ostaessani, että enpä ole koskaan ostanut näin kallista muumimukia (muistaakseni kaupassa se maksoi tuolloin 27 €). Little did I know... :D Nykyisin Iltapurjehduksen hinta-arvio liikkuu jo sadassa eurossa, ja Rauhasta puolestaan maksetaan kaikkea 140 € ja 200 € välillä.
Henkilön Moomin by Arabia kuva.
Rauha. Kuva: Moomin by Arabia
Rauha lukeutuu myös suosikkeihini, vaikken kyseistä mukia (vielä) omistakaan. Rauha on ollut tuotannossa vuosina 1996-2002 ja Iltapurjehdus vuonna 2010 muumien 65-vuotisjuhlan kunniaksi.

Aiemmin ilmestyneet keräilylautaset ovat Fazer ja Muumipeikko unelmoi (2014), Joulutervehdys ja Vihreä sarjakuva (2015), sekä Muumit maalaavat ja Tove 100 (2016).Keräätkö sinä muumeja? Kuuluvatko keräilylautaset myöskin kokoelmiin? Entä mitä olet mieltä tämän vuoden lautasten kuvituksesta?

2 kommenttia:

 1. Tähän mennessä oon kerännyt molemmat kahden lautasen setit, mutta mietin että viitsinkö enää ainakaan joululahjaksi pyytää vai metsästänkö vasta alennukseta. Tällä hetkellä kaapistotilaa keittiössä on todella vähän ja nämä, kuten muumimukit yleensäkin, ovat kellarissa laatikossa :(

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tainnut ostaa nuo kaikki kolme settiä itse asiassa alesta, eli niitä todellakin kannattaa odottaa! En tuota uutta settiä aio myöskään ostaa heti, vaan odottelen ensi kevääseen, et niitä alkaa näkymään tarjouksessa. :) Mullahan on kaikki muumit kans kuplamuoveissa komerossa. :D Isompaa kämppää odotellessa! :'D

   Poista