1.9.2017

Talvimuki 2017: Kevättalvi

Kuva: Moomin.com
Kalenteri vaihtui syyskuulle, ja kesä on nyt sitten virallisesti ohi (säiden puolesta lienee tosin ollut ohi jo pidemmän aikaa). Syksy on kuitenkin muumikeräilijöiden lempivuodenaika, ainakin mikäli katsoo ilmestyvien uusien muumi-astioiden määrää.

Tänään ilmestyy kauppoihin upea Alkuperää kunnioittaen, ja pian ilmaantuvat varmasti myös uudet keräilylautaset!

Tänään myös vihdoin julkistettiin uuden talvimukin kuvio:
Moomin Winter mug 2017 - Spring winter - The Official Moomin Shop
Kuva: Moomin.com
Moomin Winter mug 2017 - Spring winter - The Official Moomin Shop
Kuva: Moomin.com
Siis en kestä miten kaunis tämäkin muki on! Kaikki nämä loppuvuoden tulokkaat ovat kyllä menneet heittämällä omalle hankintalistalle.

Talvimuki kulkee nimellä Kevättalvi, ja sen kuvitus on peräisin Tove Janssonin teoksesta Taikatalvi (1957). Teoksessa Muumipeikko herää talviuniltaan kesken kaiken, ja törmää sattumalta Pikku Myyhyn. Piirrettyjä katsoneet muistavat tämän jaksona, jossa Myy lainaa Muumimamman hopeatarjotinta ja laskee sillä mäkeä. Kun kevät vihdoin koittaa, palaa myös Nuuskamuikkunen Muumilaaksoon.

Tuttuun tapaan settiin kuuluvat muki, minimukit, kulho sekä kaksi lusikkaa, Nuuskamuikkunen ja Pikku-Myy.

Kuva: Moomin.com
Talvimukin ilmestymispäivä on 1.10.2017, ja voit lukea lisää sen taustasta täällä.

Miltä uusi muki näyttää? Meneekö hankintalistalle? :) Entä muut loppuvuoden muumiuutuudet?

3 kommenttia:

 1. alkuperää kunnioiyyaen kulho pettymys.vain puunrunkoja-muki ihana salakapakka peliluola tunnelma.kevättalvi vaikuttaa mielenkiintoiselta vaikka on vaalea.

  VastaaPoista
 2. tämä muki lähtee ostoskoriin samantien, kun se ilmestyy kauppoihin.. :) mukista on kyllä sanottava, että aivan on tyyliltään ja värimaailmaltaan tämän ostajan mukainen <3 alkuperää kunnioittaen -muki tuli jo hommattua, kaunis toki sekin, en kai muutoin sitä olisi kai ostanutkaan, mutta tämä talvimuki vie kuitenkin voiton! :)

  VastaaPoista
 3. No muki on ihan perus talvimukin näköinen ,toki hieman pirteämpi kuin viimevuosien talvikauden mukit jotka ovat aika synkkiä väritykseltään ja se ominaisuus heijastuu mukien jälleenmyyntiarvoihin.Talvikauden mukeista viimeaikoina monien mukien arvot ovat nouseet vain vähän kun mukit poistuvat tuotannosta.
  Kesäkauden mukien arvot nousevat nopeammin.

  Nyt kun Muumibuumi alkaa hieman hiipua ja mukien hinnat laskevat tulisi keskittyä
  ostamaan juuri talvi ja kesäkauden uusia mukeja ja myydä kaikki muut pois.

  VastaaPoista